X

Cadillac запускає віртуальний шоу-рум із живим відеочатом

Компания Cadillac пытается увеличить продажи с помощью интерактивного цифрового выставочного зала с живым продавцом-консультантом

Американський виробник люксових автомобілів розширює можливості сервісу Cadillac Live, що дає змогу дізнаватися більше про автомобілі марки, не виходячи з дому. Сервіс доповнили живим консультантом, озброєним iPhone X і Bluetooth-гарнітурою. Він зможе спілкуватися з потенційними клієнтами і показувати автомобілі в режимі реального часу.

Читайте також:
Cadillac готовит революцию в модельном ряду

Ознайомитися з десятьма автомобілями Cadillac можна у будь-який час або запланувавши сеанс на конкретний час і дату. Також користувачі можуть запрошувати на сеанси своїх друзів. Консультанти будуть доступні сім днів на тиждень: з понеділка по четвер із дев’ятої ранку до першої години ночі за східним часом, в п’ятницю – з дев’ятої ранку до дев’ятої вечора і по вісім годин у вихідні. Використовуючи цифровий інтерфейс, консультант може візуалізувати побажання клієнта: змінити колір кузова, колеса і аксесуари.

Оскільки проект пілотний, Cadillac Live з живим продавцем-консультантом доступний тільки жителям Каліфорнії, Іллінойсу, Нью-Джерсі, Нью-Йорка і Техасу. Якщо сервіс виявиться успішним, список розширять.

Читайте також:
В Китае выпустили электрокар за $18 000 с лицом Cadillac Escalade

Cadillac покладає великі надії на віртуальні шоу-руми, оскільки більшість клієнтів починають пошуки нового автомобіля в мережі. Як засвідчило проведене компанією дослідження, 71% клієнтів придбали автомобілі конкурентів тільки тому, що процес їх вибору простіший.