X

CHERY в Україні представляє TIGGO 8 PRO – флагманський повнопривідний кросовер

Офіційний дистриб’ютор популярного автомобільного бренду CHERY в Україні, компанія «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» (входить до складу компаній Корпорації «УКРАВТО») повідомляє про першу поставку та старт продажу в Україні нового повнопривідного 7-місного CHERY TIGGO 8 PRO.

Автомобілі вже надходять до офіційних дилерів, отже пересвідчитися у вагомих перевагах CHERY TIGGO 8 PRO та купити омріяний позашляховик можна вже зараз.

TIGGO 8 PRO. Найбільший. Найсильніший. CHERY.

Новий TIGGO 8 PRO, найбільший та найпотужніший позашляховик CHERY – перший за останнє десятиліття повнопривідний 7-місний представник бренду на українському ринку  – дивує своїм сильним та стильним зовнішнім виглядом, потужністю та значним набором преміальних опцій.

Варто одразу відзначити, що надійність CHERY TIGGO 8 PRO, окрім його характеристик, підкреслює новий рівень гарантії, що є однією з найкращих пропозицій на ринку нових легкових автомобілів в Україні – 7 років або 200 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше1.

TIGGO 8 PRO має колісну базу 2710 мм, кліренс 190 мм та габаритні розміри 4722 / 1860 / 1705 мм (д / ш / в), споряджена маса 1787 кг. Об’єм багажного відділення при складених сидіннях третього ряду – 1179л, що є ідеальним для комфортних подорожей з великим багажем.

Розробники TIGGO 8 PRO подбали про високу міцність та анти-корозійну стійкість кросовера. В TIGGO 8 PRO застосовано понад 60% високоміцної сталі, зокрема використана сталь всесвітньо-відомої марки Benteler.

TIGGO 8 PRO може похизуватися багатьма компонентами від відомих світових першокласних постачальників, в тому числі і для брендів класу «люкс» – Bosch, Benteler, BorgWarner, Getrag та інших – що забезпечують високу надійність та відмінну якість цього кросовера.

Кросовер оснащений бензиновим турбо-двигуном CHERY нового покоління 2,0 TGDI потужністю 245 к.с., з максимальним крутним моментом 375 Нм (при обертах 2000~4000). Варто відзначити, що виробник подбав і про високі екологічні стандарти – двигун має клас токсичності ЄВРО-6b.

7-ступенева коробка передач з подвійним зчепленням (DCT) забезпечує значну економію палива – витрати TIGGO 8 PRO в змішаному циклі – 9 л / 100 км3.

Окремої уваги заслуговують заявлені позашляхові якості TIGGO 8 PRO – інтелектуальна система повного приводу, що складається з систем відомої компанії  ZF Friedrichshafen, забезпечує 6 режимів водіння: «звичайний», «еко», «офф-роуд», «спортивний», «сніговий», «слизька поверхня». Незалежні передня та задня підвіски підвищують курсову стійкість позашляховика.

Виробник CHERY  підкреслює, що рівень шуму в режимі холостого ходу TIGGO 8 PRO значно знижується, забезпечуючи внутрішнє середовище тихе, майже як у бібліотеці. Для досягнення такого ефекту інтер’єр, екстер’єр, кузов і шасі кросовера оптимізовано в більш ніж 20 місцях за структурою або матеріалами, збільшено площу та товщину тканини для автомобіля, що поглинає шум, а також використане обладнання, що знижує рівень шуму.

Створений міжнародною командою провідних дизайнерів, TIGGO 8 PRO ідеально інтерпретує концепцію дизайну CHERY – «Життя в русі». Як найбільша модель у сімействі «CHERY PRO», TIGGO 8 PRO має передню решітку з елементами форми «діамантів» – унікальний дизайн сімейства PRO. Щоб підкреслити динамічність та потужність TIGGO 8 PRO, деякі елементи передньої частини кузова виділені додатковими пластиковими деталями.

Приємно дивує солідний набір опцій в TIGGO 8 PRO, багато з яких притаманні зазвичай автомобілям преміум-класу, саме тому комплектація TIGGO 8 PRO в Україні має назву Premium. В новому TIGGO 8 PRO є все для найкомфортнішої подорожі як у місті, так і за його межами. Повний перелік опцій доступний на новому сайті CHERY в Україні, серед них:

  • безключовий доступ та запуск двигуна,
  • електропривід двері багажного відділення,
  • 12,3 дюймова світлодіодна панель приладів,
  • Двозонний клімат-контроль (8-ми дюймова сенсорна панель)
  • Панорамна камера 360°,
  • Система допомоги при паркуванні (передній та задній парк-тронік)
  • Адаптивний круїз-контроль, система моніторингу сліпих зон з асистентом зміни смуги руху, система утримання смуги руху,
  • Асистент руху в заторах,
  • Попередження про лобове зіткнення, попередження про поперечне зіткнення ззаду,
  • Можливість регулювання сидінь першого та другого ряду, вентиляція передніх сидінь,
  • Інтелектуальні системи освітлення,
  • Зимовий пакет – підігрів: керма, першого та другого ряду сидінь, лобового скла, форсунок омивача лобового скла, зовнішніх дзеркал,
  • Підключення мобільного телефону Mirror Link (підтримка Apple CarPlay / Android Auto),
  • Бездротова зарядка для мобільного телефону.

Стильний зовнішній вигляд TIGGO 8 PRO підкреслюють 18-дюймові легкосплавні колісні диски (235/55 R18), світлодіодна оптика головного світла, фар ззаду та ходових вогнів. А відчуття абсолютного комфорту в салоні автомобіля посилюють панорамний дах площею 0,79 кв.м, сидіння з преміальної еко-шкіри, різнокольорове атмосферне підсвічування салону.

Отже, новий 7-місний повнопривідний CHERY TIGGO 8 PRO вже доступний у офіційних дилерів CHERY в Україні, в комплектації Premium за ціною 1 425 000 грн.2 Традиційно, CHERY забезпечує доступну мобільність для українців, і клієнти високо оцінять конкурентні переваги співвідношення «ціна-комплектація» в CHERY TIGGO 8 PRO порівняно з обмеженою пропозицією в масовому сегменті нових повнопривідних 7-місних кросоверів в Україні. Замовити зворотній зв’язок консультанта можна на офіційному сайті CHERY в Україні.

А зробити свою мрію про новий автомобіль реальністю прямо зараз допоможе популярна програма CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ, скориставшись якою можна стати власником нового CHERY при першому внеску від 30% вартості авто, ставці від 0,01% річних, терміні кредитування до 84 місяців4.

Також нагадаємо, що дилерська мережа CHERY є однією з найбільших серед мереж продажу та обслуговування нових авто в Україні, і дилери CHERY працюють там де безпечно, забезпечуючи доступну мобільність для українців.