X

Chery відродила класичний кросовер Tiggo 3

Автомобиль поступит в продажу в ближайшее время

Кросовер Chery Tiggo 3 обзавівся новою спеціальною версією Classic Premium Edition, яка повторила дореформений дизайн моделі. Саме з таким екстер’єром автомобіль пропонували до 2019 року.

Від актуальної моделі спецверсія відрізняється решіткою радіатора і зменшеною оптикою. До того ж змінено дизайн переднього бампера з великим повітрозабірником і двома секціями, куди інтегровані світлодіодні ДХВ. На кормі встановлено масивні вертикальні ліхтарі і запасне колесо в спеціальному кожусі.

Салон спеціального Tiggo 3 виконаний у мінімалістичному стилі. У ньому немає цифрової приладової панелі і великого екрана мультимедіа. Виробник віддав перевагу стандартному обладнанню, яке входило в оснащення кросовера до його модернізації. В оздобленні використано міцні тканини і недорогі пластикові елементи.

Читайте також:
Чекаємо в Україні: Chery показала величезний дешевий кросовер

Автомобіль пропонується з 1,5-літровим двигуном потужністю 116 к.с. і турбованим мотором того ж об’єму на 156 сил. Вартість “зістареного” китайського кросовера не відрізняється від актуальної версії. Вона стартує від 9000 доларів. Новинка буде доступна на ринку Піднебесної. Чи надійде вона в продаж в інші країни, невідомо.