X

Чотири Aston Martin серії DTM продають після невдалого сезону

Спортивная команда из серии DTM объявила о продаже сразу четырех болидов Aston Martin

Якщо ви мрієте купити сучасну спортивну машину для кільцевих перегонів – на вашій вулиці свято. Річ у тім, що швейцарська команда R-Motorsport, яка завершила виступи в серії DTM, оголосила про продаж своїх болідів.

Читайте також:
На продаж виставили перший в історії Volkswagen Golf для перегонів

Це означає, що на ринку опинилися одразу чотири перегонових купе Aston Martin Vantage, які було створено до сезону-2019. Хоча назва – мало не єдине, що пов’язує ці спорткари з британським брендом. Машини розробили і склали фахівці німецької команди HWA AG. Нічого спільного з серійними машинами тут немає – в основі боліда вуглепластиковий монокок. Під капотом стоїть власна розробка німців – чотирициліндровий турбодвигун об’ємом 2 літри і потужністю 600 кінських сил.

Враховуючи, що минулий сезон для команди R-Motorsport виявився невдалим – швейцарці жодного разу не фінішували в Топ-5, керівництво вирішило згорнути програму. Тож якщо ви маєте близько мільйона євро, то можете стати власником одного з чотирьох перегонових Aston Martin. Щоправда, застосовувати цей автомобіль зможете все в тій же серії DTM, а ще в японській Super GT. Але для цього авто доведеться трохи переробити.

Читайте також:
Aston Martin хоче стати британським Ferrari