X

Chevrolet попрощався з Camaro новою спецверсією

Тираж лимитированного издания Chevrolet Camaro Vivid Orange Edition ограничен 20 единицами

2023 рік стане останнім в історії Chevrolet Camaro. Виробництво масл-кару завершиться у січні 2024 року. Попрощатися з японськими фанатами моделі, у Chevrolet вирішили спеціальним виданням Camaro Vivid Orange Edition.

Наклад «лімітки» обмежений 20 одиницями. Всі автомобілі пофарбовані у помаранжевий відтінок Vivid Orange зі сріблястою смугою від носа до корми. Вугільно-чорний салон укомплектований сидіннями Recaro Performance.

Vivid Orange Edition побудований на базі Camaro SS й оснащений 6,2-літровим двигуном V8 віддачею 447 к.с. та 617 Нм крутного моменту.

У Японії прийом замовлень на Chevrolet Camaro Vivid Orange Edition розпочався 8 травня 2023 року. Придбати спеціальний помаранчевий автомобіль можна за 66 275 доларів. Тоді як цінник базового на місцевому ринку Camaro SS стартує від 62 908 доларів.

Презентація прощального Chevrolet Camaro відбудеться 20 травня на Chevrolet Fan Day, на гоночній трасі Fuji Speedway. Постачання клієнтських автомобілів почнуться в середині червня, а 3 та 4 червня всі охочі зможуть випробувати масл-кар. Заїзди проходитимуть на автодромі Fuji Speedway. Учасники тестів отримають у подарунок зображення Camaro Vivid Orange, створене графіті-художником Number-D.

Про завершення виробництва Chevrolet Camaro компанія оголосила у березні цього року. Прямого спадкоємця у знаменитого поні-кара не буде. За деякими даними, ім’я Camaro використають для майбутнього електромобіля, можливо, конкурента Ford Mustang Mach-E.

Читайте також:
Ford втрачає 60 000 доларів з кожного електромобіля

Наразі Chevrolet тизерить колекційну версію Camaro, презентація якої відбудеться трохи пізніше. Масл-кар відрізнятиметься спеціальним оздобленням та шильдиками. Інформації про технічні зміни немає.