X

Chevrolet Corvette 1968 втік від погоні і простояв у гаражі 40 років

Раритетний Chevrolet Corvette у рідкісній модифікації C3, який зійшов з конвеєра у 1968 році, знайшли у гаражі під купою мотлоху. Цей автомобіль майже 40 років не виїжджав на дороги. Можливо він так і стояв би далі, але в ситуацію втрутився випадок.

Справа в тому, що гараж, в якому знаходився спорткар, мали зносити. Перед приїздом робітників його розкрили і виявили занедбаний автомобіль, вартість якого зараз починається від 100 000 доларів. Блогерам із YouTube-каналу Junkyard Life вдалося знайти власника та дізнатися, чому Corvette кинули на стільки років без належної уваги та обслуговування.

Повідомляється, що власник червоного кабріолету любив вуличні перегони та регулярно брав у них участь. Черговий заїзд пішов не за звичним сценарієм. У машини лопнула задня шина, її занесло, і вона зіткнулася з іншим автомобілем. Свідком інциденту став екіпаж патрульної поліції. Вони почали переслідувати гонщика, але тому вдалося втекти.

Щоб не потрапити за ґрати, Майк (так звати власника спорткара) закрив автомобіль у старому гаражі і більше ніколи не користувався ним. На щастя, раритетну машину вдалося врятувати. Щоправда, її стан за роки простою значно погіршився. Кузов прогнив, 7,0-літровий двигун V8 вийшов з ладу, а салон вмає жахливий вигляд. Попри це, Corvette викупили і вже відправили на реставрацію.

Читайте також:
7.0-літровий Ford Mustang простояв 40 років у сараї: ось це знахідка (фото)