X

Chevrolet шукає «головного мисливця за мрією»

Победитель получит 100 тысяч долларов и новый Chevrolet Trax

Компанія Chevrolet оголосила конкурс, переможець якого стане «обличчям» та випробувачем нового кросовера Trax. Головний критерій відбору — наявність у претендента «мрії всього його життя», якогось «пристрасного проєкту», який він хотів би втілити у життя та готовий ділитися своїми успіхами у соціальних мережах. Переможець конкурсу «Lead Dream Chaser» («Головний мисливець за мрією») отримає 100 000 доларів та новий Trax 2024 на три місяці. Просування нового кросовера у соціальних мережах й стане одним із завдань «мрійника».

Обрати переможця Chevrolet допоможе Еверетт Тейлор, генеральний директор Kickstarter. Використовуючи свій досвід підтримки підприємців на сайті краудфандингу, він допоможе «Головному мисливцю за мрією» досягти своєї мети.

Для участі у конкурсі претенденти мають зняти коротке відео про себе, свою мрію та про те, як планують використовувати гроші та Trax для її здійснення. Імена фіналістів Chevrolet оголосить у березні цього року, а переможця обере у квітні.

Новий Chevrolet Trax виробник представив у жовтні 2022 року. На американському ринку продажі кросовера 2024 року почнуться навесні. Цінник базової версії Trax стартує із 21 495 доларів.

Читайте також:
На Copart з'явився дивний Ford Mustang, стилізований під Chevrolet Camaro

Як кажуть у Chevrolet, фахівці компанії старанно працювали, щоб створити недорогий автомобіль, який би не здавався дешевим. І завдання переможця конкурсу перевірити, чи це їм вдалося.