X

Chevrolet почав продавати недоукомплектовані автомобілі – в чому причина

Парктроника лишатся как минимум пять моделей марки

Автовиробники продовжують страждати від дефіциту напівпровідників і коли вони зможуть повернутися до колишнього режиму роботи невідомо. Одні компанії через це скоротили обсяги випуску продукції, а інші – вирішили поставляти машини недоукомплектованими. Саме таким шляхом пішла марка Chevrolet.

Через брак мікрочіпів низка моделей Chevrolet зійде з конвеєра без парктроніка. Першим позбудеться цієї опції спорткар Camaro. У нього паркувальний асистент входив до стандартної комплектації версій 3LT, 2SS і ZL1. Також не отримає цю функцію новий Corvette, пікап Silverado 1500 і ZR2 у всіх версіях, і позашляховик Trailblazer. До того ж мають намір видалити систему допомоги передньої та задньої парковки в моделей Chevrolet Tahoe і Suburban.

Перші екземпляри недоукомплектованих автомобілів вже покинули конвеєр. Коли почнеться виробництво машин з повним функціоналом в компанії не повідомили. Також невідомо чи можна буде в зазначені моделі пізніше встановити заводський парктронік. Чи стане відсутність парктроніка приводом для отримання знижки, виробник теж замовчує.

Читайте також:
Bosch знайшов спосіб перемогти глобальний дефіцит напівпровідників