X

Chevrolet представив новий седан та хетчбек Aveo, але є нюанс

Chevrolet Aveo, який свого часу користувався неймовірною популярністю в Україні, виходить на новий ринок. Бюджетну модель почнуть продавати у Мексиці.

Імпортуватимуть новинку з Китаю, де вона виробляється на спільному підприємстві SAIC-GM-Wuling. Автомобіль у кузовах хетчбек і седан після рестайлінгу став соліднішим і стриманішим зовні. У нього широка затемнена решітка радіатора, прямокутні фари зі світлодіодними ДХО, які візуально з’єднані хромованою смугою, і бампер з великим повітрозабірником і хромованим спліттером.

На кормі можна відзначити компактні ліхтарі. Хетчбек отримав висхідну лінію бокового скла та спортивний бампер. Салон Aveo має досить аскетичний вигляд. У його оснащення увійшла аналогова панель приладів, мультимедійна система з 8-дюймовим екраном сумісна з Apple CarPlay та Android Auto. Ще є кондиціонер, аудіосистема з чотирма динаміками, камера заднього виду та парктронік.

Читайте також:
Старий Chevrolet Corvette помили вперше за 34 роки (відео)

Новий Chevrolet Aveo доступний з безнаддувним 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 99 л. і 143 Нм крутного моменту, який пов’язаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою переднього приводу.