X

Chevrolet перетворила китайський позашляховик на свою нову модель

В продаже автомобиль появится в середине 2022 года

Chevrolet готується додати до свого модельного ряду новий рамний пікап під назвою S10 Max. Автомобіль не був розроблений із нуля, а є перелицьованим Maxus T70 (він по суті, є рестайлінговою версією Maxus T60), що продається на ринку Китаю.

Від донора новинка відрізняється модернізованою решіткою радіатора і шильдиками. Салон також практично повністю повторює початкову версію. Відмінності зводяться до нової рамки на 10-дюймовому екрані мультимедійної системи та інших дефлекторів обдування на передній панелі. В оснащення також увійшла система клімат-контролю, круїз-контроль, камера заднього виду, система безключового доступу і кнопка start/stop. За безпеку відповідає шість подушок безпеки.

Відомо, що пікап пропонуватимуть з одно- і дворядною кабіною, а також у вигляді шасі. У рух його приводитиме 2,4-літровий атмосферний двигун потужністю 160 к.с. Також буде доступна версія з 2,0-літровим турбомотором із віддачею 213 к.с. Доступний Chevrolet S10 Max буде на ринку Мексики, де його продаж розпочнеться в другому кварталі 2022 року. Пізніше пікап з’явиться в інших країнах Латинської Америки і на Близькому Сході.

Читайте також:
Toyota Land Cruiser перетворили на ретро-пікап на честь ювілею моделі