X

Chevrolet виводить на ринок новий електрокросовер за $35 000 (фото)

Chevrolet відкриває прийом замовлень на новий кросовер Equinox. Старт його виробництва на заводі компанії у Мексиці заплановано на початок 2024 року.

Як заявили у компанії, поставити новинку на конвеєр планували раніше, але через деякі проблеми запуск довелося відкласти. Озвучена тепер дата остаточна. Також Chevrolet назвав ціни на кросовер. Якщо раніше говорили, що базова версія коштуватиме менше ніж 30 тисяч доларів, то ближче до старту виробництва вона піднялася до 35 тисяч. За топову доведеться викласти не менше 52 500 доларів.

Chevrolet Equinox EV виглядає стильно та сучасно. Має стрімкий силует з різкими лініями. Також можна відзначити вузьку світлодіодну оптику, довгий капот, великий спойлер на кормі та широку лінію скління. Електрокар вийшов більшим за паливну версію. Він досягає завдовжки 4836 мм при колісній базі 2954 мм. Ширина і висота становлять 1915 та 1613 мм відповідно.

Читайте також:
У Chevrolet натякнули на майбутні новинки

В оснащення салону увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з сенсорним екраном, фонове освітлення, слот для бездротової зарядки смартфона, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль. Ще є широкий список систем допомоги водієві, Super Cruise та камери кругового огляду. Новинку запропонують у кількох комплектаціях з одним та двома електромоторами потужністю 213 та 294 к.с. відповідно. На одному заряді Equinox EV зможе проїжджати до 500 км. Відомо, що спочатку на ринок вийдуть дорожчі версії, а базовий з’явиться лише до середини 2024 року.