X

Chrysler раптово ожив і готує гідного конкурента Tesla

Премьера автомобиля запланирована на 2024 год

У модельній лінійці Chrysler давно не було нових моделей, що негативно позначилося на популярності марки і продажу загалом. Щоб залишитися на плаву, виробнику потрібно якомога швидше випустити нову гідну модель, але раніше 2023 року вона точно не з’явиться.

Тим часом генеральний директор Stellantis Карлос Таварес під час виступу на заході Software Day не став списувати Chrysler із рахунків. Він назвав раніше представлений маркою концепт Chrysler Airflow EV не просто концептом. Найімовірніше, він стане основою для нового електрокара, прем’єра якого запланована на 2024 рік.

Саме ім’я Airflow далеко не нове. Його Chrysler вже використовував у 1934-1937 роках. Зараз же його зареєстрували для нового електрокросовера. За деякими даними, новий серійний електромобіль стане конкурентом Ford Mustang Mach-E і Tesla Model Y.

Концепт Chrysler Airflow

Очікується, що в основу Chrysler Airflow EV ляже платформа STLA Large або STLA Medium. Кросовер комплектуватимуть батареєю ємністю від 87 до 104 кВтг. Точний запас ходу невідомий. Імовірно, йдеться про 700 км. Привод — повний.

Більше подробиць про новий електричний кросовер Chrysler стане відомо пізніше.

Читайте також:
Fiat-Chrysler і Waymo випустять на дороги безпілотники