X

Citroen узяв участь у ретро-зльоті «ХаРС-2017»

Французька компанія Citroen завжди виявляла велику цікавість до різних заходів і змагань. Наприклад, ще у 20-ті роки минулого століття машини цієї знаменитої марки брали участь в екстремальних автопробігах територією Азії й Африки.

Новенькі Citroen C3 і Citroen C-Elysee чекають на своїх покупців…

У другій половинці ХХ століття надійні та витривалі автомобілі Citroen завоювали чимало нагород у спортивних змаганнях, зокрема в «Ралі Монте-Карло» і відомих ралі-рейдах «Париж-Дакар». Основи спортивних традицій заклав засновник компанії Андре Сітроен, який з радістю використав усі можливі методи залучення уваги потенційних покупців до своєї продукції.

Сьогодні, на хвилі інтересу до ретро-руху, компанія Citroen бере активну участь у фестивалях і ретро-зльотах, проводячи міст між легендарним минулим і сучасністю. Зокрема, в минулі вихідні компанія Citroen в особі свого харківського дилера вкотре підтримала ретро-зліт «ХаРС-2017».

Citroen CX

По сусідству з вінтажними авто демонструвалися останні новинки французького бренду – C3, C4 Cactus, C-Elysee, а також люксовий DS4 Crossback. За два дні фестивалю відвідувачі могли ознайомитися з модельним рядом Citroen, а також отримати всю необхідну інформацію про продукцію бренду.

Дякуємо компанії «Пежо Сітроен Україна» за допомогу в підготовці матеріалу.