X

Citroen C5 Aircross: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Модель Citroen С5 Aircross виглядає свіжо і енергійно. З цікавих деталей можна виділити двосекційну головну оптику, виконану разом з радіаторною решіткою, сильно нахилені передні стійки, а також добре помітну С-подібне обрамлення задніх дверей. Не обійшлося і без фірмових накладок Airbump, які розташувалися по низу дверей. Загалом, по-сітроєнівськи оригінально і стильно.

Інтер’єр у кросовера виконаний згідно з концепцією Citroen Advanced Comfort, що означає максимальний комфорт і затишок не тільки завдяки підбору матеріалів, але і поліпшеним переднім сидінням. Крім того, ззаду для кожного пасажира передбачені окремі крісла, кожне з яких можна регулювати в поздовжньому напрямку і по куту нахилу спинки. Окрім широкої подушки й високої спинки, сидіння Advanced Comfort також пропонують поєднання високощільної піни в основі крісла й м’якої текстурованої піни-наповнювача на його поверхні. Завдяки цьому досягається ідеальна підтримка тіла, зручність і м’якість посадки.

Передня панель – це два великих екрану і здвоєні вертикальні дефлектори вентиляції. Саме вони задають тут тон. Причому екран панелі приладів, що є базовим оснащенням для всіх комплектацій, навіть більше за мультимедійний – 12,3 проти 8 дюймів.

C5 Aircross виділяється як самий комфортний і зручний кросовер свого класу. Цього вдалося досягти завдяки підвісці Progressive Hydraulic Cushions.

Підвіска Progressive Hydraulic Cushions згладжує як відчутні удари, так і незначні недоліки поверхні, що створює враження, ніби новий кросовер C5 Aircross «летить у повітрі на магічному килимку». Звичайна підвіска складається з амортизатора, пружини й механічного відбійника-обмежувача. Однак завдяки амортизаторам РНС ви отримаєте спеціальні гідравлічні відбійникиобмежувачі з обох боків амортизатора: один працює для ходу стиснення, інший слугує для ходу відбою.

Для топ-версії Shine пропонується емоційний тандем з 180-сильного 2-літрового турбодизеля і 8-ступінчастого «автомата». Крім нього на нашому ринку доступні 1,6-літровий бензиновий мотор з турбонаддувом потужністю 165 сил, а також новий 1,5-літровий турбодизель потужністю 130 к.с. Обидва мотори працюють в парі з автоматичною коробкою передач.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.