X

Автомобіль-трансформер Mill Blackbird – революція у світі кіно

Победитель фестиваля рекламы "Каннские львы" трасформер Mill Blackbird благодаря своему гибкому шасси может подрожать любому автомобилю, избавляя его от физического присутствия на съемочной площадке.

Автомобиль-трансформер Mill Blackbird

У нинішньому році на фестивалі реклами “Каннські леви” почесну премію Золотий Лев в номінації “Інновації” взяв автомобиль-трансформер Blackbird (“Чорний яструб”), розроблений британською компанією The Mill спільно з компаніями JemFX, Performance Filmworks & Keslow.

Ця машина дозволяє завдяки адаптації розмірів шасі (колісній базі в межах 1200 мм і колії в диапазоні 250 мм) копіювати практично будь-який легковий автомобіль. Усі трасформації роблять електромотори. До речі, колеса Mill Blackbird приводять у рух також електричні двигуни.

Автомобиль-трансформер Mill Blackbird

Автомобіль також обладнаний камерами кругового огляду і лазерним 3d-сканером, що дозволяє дуже точно створити необхідні комп’ютерні спецефекти.

Mill Blackbird робили два роки. Що цікаво, машина збиралася фахівцями компанії JemFX в тому ж ангарі, що й знаменитий винищувач Blackbird SR 71

Mill Blackbird – перший повністю регульований автомобіль-трансформер, який створить реалістічній віртуальні зображення засобу CG, діючи як виробничий інструмент, щоб надихнути автомобільні бренди, агентства і режисерів робити речі новим, інноваційним і ефективним способом.

Для Mill Blackbird також було розроблено спеціальний мобільний додаток, який дозволяє побачити в режимі онлайн, що ж робиться в даний момент на знімальному майданчику очами кіноактера-трансформера.

Автомобиль-трансформер Mill Blackbird