X

BMW X2. У Парижі показали, яким буде новомодний кросовер БМВ

На Парижском автосалоне баварцы презентовали концепт нового компактного SUV. Предполагается, что в таком стиле будет выполнен модный кроссовер BMW X2

За попередніми даними, новий кросовер BMW X2 отримає шасі від X1. Якщо точніше, то йдеться про передньопривідну платформу UKL, яка стала основою не тільки для нового Ікс-першого, а й для BMW 2-Series Active Tourer.

За габаритами X2 2018 ідентичний показникам молодшого побратима. Єдина відмінність у розмірах – це висота (нова модель нижча на 1,4 см). Очікується, що інтер’єр нового кросовера БМВ буде повторювати салон X1, за винятком деяких стилістичних рішень.

За попередньою інформацією, кросовер BMW X2 пропонуватимуть із 2-літровими бензиновими і турбодизельними моторами потужністю 150-230 к.с. Найімовірніше, буде і заряджена версія BMW X2 M потужністю близько 300 кінських сил.

Нова модель БМВ Ікс з’явиться на ринку з переднім і повним приводом. Коробка передач – механічна 6-ступінчаста або автоматична (імовірно, 8-ступінчаста).

Ціна BMW X2 невідома, оскільки поки що це лише концепт, мета якого полягає у вивченні реакції публіки. Старт продажу BMW X2 у серійному виконанні заплановано на 2018 рік.