X

Citroen представив ретро-кемпер із сучасною начинкою

«Дом на колесах» станет основой для новой линейки фургонов под брендом Holidays

Виставка Caravan Salon Düsseldorf 2023 у Дюссельдорфі стала місцем прем’єри нового бренду Citroen — Holidays. Під цією маркою обіцяють вивести на ринок нову лінійку фургонів. Подробиці озвучать до кінця цього року, а поки представлений перший з них — Type Holidays Concept.

Шоу-кар, побудований на базі дев’ятимісного мінівена Citroen Space Tourer, об’єднав минуле з майбутнім. У зовнішності Type Holidays шанувальники Citroen відразу помітять риси класичного панельного Type H, що випускався з початку 1940-х по початок 1980-х років. Над олдскульною зовнішністю концепту попрацювали фахівці італійського кузовного ательє Caselani.

У салоні мінівена розмістили двоспальне ліжко. За потреби ще два спальних місця можна організувати, склавши задній ряд сидінь. А достатньо простору над головами «мешканців» забезпечить підйомний дах.

З лівого боку фургону встановили другі зсувні двері. Там розташована міні-кухня з раковиною, холодильником та відкидним столиком. Разом з передніми сидіннями, що повертається на 180 градусів, він утворює комфортну обідню зону. Доступ до кухні забезпечено як із салону, так і зовні.

Статус концепту дозволив Citroen не розкривати технічні подробиці Type Holidays. То ж залишається дочекатися офіційної прем’єри, обіцяної наприкінці цього року.

Читайте також:
Volkswagen Amarok перетворили на витончений кемпер