X

Dacia представила свій найінноваційніший електромобіль (фото)

Електричний позашляховик під назвою Dacia Manifesto представлений концептом. За словами керівництва компанії, на ньому реалізовано перспективні ідеї, які будуть використовуватись у майбутніх моделях марки.

Виглядає електрокар дуже нестандартно і за своєю конструкцією нагадує чотириколісний баггі. У нього відсутні шибки та двері, а панелі кузова виконані з переробленого пластику. Manifesto має одну фару, яку можна зняти і використовувати, як ліхтар. Також шоу-кар отримав модульний багажник, встановлений на даху, та спеціальну робочу платформу на кормі.

Салон виконаний у мінімалістичному стилі. Роль мультимедії виконує смартфон водія, що повністю інтегрується з бортовою електронікою. Чохли на сидіннях знімні. Їх можна використовувати як спальні мішки. Також легко можна зняти і акумулятор, перетворивши його на автономне джерело живлення.

Читайте також:
Dacia Jogger перевірили на прискорення – результат показали на відео

Dacia Manifesto їздить на величезних колесах, взутих у безповітряні шини. Тож про проколи турбуватися не варто. Такі колеса разом з величезним дорожнім просвітом та повним приводом роблять електромобіль ідеальним для подорожей горами та іншими важкодоступними місцями. Серійної версії у цієї моделі, на жаль, не буде.