X

Китайці показали автомобіль без двигуна, який піде в серію

Концепт продемонстрировал новый фирменный стиль марки, который примерит серийный седан FAW Bestune B70, выход на рынок – до конца 2020 года

Китайська компанія FAW представила нову мову дизайну марки. Вигляд майбутніх серійних “легковиків” бренду продемонстрував концептуальний седан FAW Bestune B2. По суті, шоу-кар є передвісником седанів наступного покоління, хоча традиційно в серію піде приблизно половина елементів, народжених фантазією дизайнерів. Шоу-кар не має силової установки, це макет, який демонструє розвиток дизайну бренду.

Навряд чи товарний Bestune B2 збереже безрамкові двері, камери заднього виду і великі 22-дюймові колісні диски. В реальності все буде куди прозаїчніше. Але загальний стиль і оформлення передньої частини кузова мають зберегтися.

Передбачається, що в салоні серійного седана збережеться продемонстрована концептом велика кількість екранів. Однак про тачскрін, замаскованому під непрозору передню панель, все ж доведеться забути. Конструктори напевно запропонують простіше рішення зі звичним сенсорним монітором.

Інформацію про силову установку Bestune B2 виробник не надав. Публіці показали яскраву “обгортку”, всередині якої поки що немає нікого силового агрегата. Чи будуть у нового седана технології автономного керування, теж не згадується. Все стане відомо ближче до кінця цього року, коли з’явиться серійна модель. Відомо, що в китайській сертифікаційній базі вже є зображення седана FAW Bestune B70, вигляд якого розроблений у продемонстрованій концептом новій стилістиці.

За чутками, Bestune B70 побудований на передньопривідній платформі і оснащений 1.5-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 169 к.с. і колісною базою в 2800 мм. Габаритна довжина седана становить 4810 мм. Пізніше сімейство Bestune поповниться ще кількома седанами в тій самій стилістиці, зокрема і серійним втіленням ефектного концепту.