X

Genesis GV80: яким буде перший преміум-кросовер від Hyundai

Концепт-кар Genesis GV80 – предвестник серийного кроссовера премиум-класса.

На автошоу в Нью-Йорку представили концептуальний кросовер Genesis GV80. Він показує, яким буде перша позашляхова модель від преміального бренду Hyundai. Новий Genesis може з’явитися у 2018 або 2019 році.

Genesis GV80 звертає на себе увагу доволі оригінальним дизайном із високою віконною лінією і профільованими боковинами. Візерунок хромованої решітки радіатора повторюється на 22-дюймових литих дисках і на стійках даху. Світлодіодні фари й ліхтарі виконані у вигляді тоненьких смужок.

Інтер’єр обшитий шкірою та замшею. Кросовер Genesis отримав віртуальну панель приладів і незвичайний широкоформатний дисплей мультимедіа зверху на передній панелі.

У салоні Дженезіс встановлено чотири окремих спортивних крісла, а розділяє їх висока центральна консоль. У спинках передніх сидінь встановлено вузькі монітори.

Концепт-кар Genesis GV80 оснащений водневими паливними комірками і електромотором. Серійна модель, найімовірніше, отримає бензинові двигуни із турбонаддувом, хоча може з’явитися і гібридний варіант.