X

Genesis показала провісника трирядного GV90 (фото)

Официальная премьера кроссовера состоится 29 марта

Genesis привезе на автосалон у Нью-Йорк концепт Neolum. Широкій публіці його представлять 29 березня. Поки опубліковано перші зображення новинки. Зі слів головного креативного директора бренду Люка Донкерволке, дизайн новинки натхненний «знаковими корейськими фарфоровими банками у формі місяця».

Квадратний концепт виглядає красиво як усередині, так і ззовні. На носі та кормі — дві фірмові світлові лінії Genesis. Кузов двокольоровий у відтінках Midnight Black та Majestic Blue. Інтер’єр оздоблений високоякісною шкірою Royal Indigo. У салоні два ряди сидінь. Передні повертаються на 180 градусів, «імітуючи тепло вітальні». Для ще більшої теплоти підігріваються не лише у сидіння, а й підлога. Імовірно, кросовер матиме ще й трирядну версію.

Neolum оснащений удосконаленою аудіосистемою, яка забезпечує пасажирам повне занурення у звук, як у концертному залі. У передній відсіку є кришталева сфера, що обертається під звуки музики. Це рішення шоу-кар запозичив у GV60.

Інформації про силову установку Neolum немає. Серійна версія концепту очікується до кінця цього року. На ринку він з’явиться під назвою GV90.

Читайте також:
У Genesis з'явився новий суббренд — Magma