X

Hyundai готує електричний кабриолет під брендом Genesis

Південнокорейська компанія Genesis презентувала новий електричний кабріолет. Модель під назвою X Convertible стала третьою у «трилогії Х». Вона перебуває у статусі концепту та покликана продемонструвати майбутній напрямок розвитку марки.

Новинка виконана у новій мові дизайну Athletic Elegance та є відкритою версією X Speedium Coup. Екстер’єр кабріолету виглядає досить стриманим, але при цьому стильно та сучасно. У нього довгий капот, короткий передній звіс, широкі колісні арки, похиле вітрове скло і жорсткий складний верх з прозорими панелями.

Решітки радіатора немає. Також немає традиційних фар та задніх ліхтарів. Їхню функцію виконують тонкі світлодіодні смуги. У передній бампер вбудований широкий повітрозабірник. Завершують інноваційний образ оригінальні колісні диски G-Matrix з увігнутим дизайном та стильні выштамповки на крилах.

Інтер’єр виглядає настільки ж приголомшливо, як і екстер’єр. У салоні електромобіля встановлена ​​цифрова панель приладів і мультимедійна система, які огинають спортивне рульове колесо і повністю орієнтовані на водія. Також є іммерсивна аудіосистема та широкий список систем допомоги водієві. В оздоблені кабіни використані шкіра та натуральні тканини, які придатні для вторинної переробки. Про силову установку, крім того, що вона електрична, даних немає. Виробник заявив, що чекати на серійну версію цієї моделі не варто.

Читайте також:
Genesis підготував седан G90 другого покоління (фото)