X

Hyundai Saga EV – новий бюджетний електричний кросовер від корейців

Новый кроссовер Hyundai намекает на дальнейшее развитие дизайна бюджетных автомобилей южнокорейского бренда

На автосалоні в Сан-Паулу Hyundai покаже цікаву новинку. Захід розпочнеться 6 листопада. В рамках шоу дебютує цікавий концепт, який натякає на новий кросовер.

У компанії заявляють, що прототип не отримає буквального серійного втілення. Проте концепт стане прообразом для оновленої лінійки моделей Hyundai HB20, що випускаються спеціально для бразильського ринку (в галереї нижче).

Очікується, що оновлене сімейство, представлене хетчбеком, седаном і міським кросовером, помітно зміниться зовні. Моделі отримають головну оптику і задні ліхтарі від концепту, а також успадкують більш динамічний силует.

Приставка EV в імені Hyundai Saga натякає на електричний привід. Серійні авто, швидше за все, не отримають такої модифікації. Актуальна лінійка оснащується чотирициліндровим двигуном об’ємом 1,6 л (122 к.с.), літровим трициліндровим агрегатом на 75 к.с. і його турбо-версією потужністю 98 к.с. На вибір пропонуються п’яти- або шестиступінчаста МКПП або 6-ступінчаста автоматична коробка.

Для місцевого ринку сімейство HB20 має велике значення: сукупно в 2017 році моделі розійшлися тиражем 138 000 одиниць, що дозволило їм стати другими за популярністю автомобілями в Бразилії.

Читайте також:
Официальные фото и характеристики нового бюджетного Hyundai за $5000