X

Infiniti показала яким буде наступний QX80

Анонс Infiniti QX80 новой генерации обещают в мае 2024 года

Infiniti використала щорічну виставку Monterey Car Week у Пеббл-Біч для демонстрації дизайну своїх майбутніх моделей. Новий стиль марки втілили у концепт-карі QX Monograph, який називають провісником Infiniti QX80 наступного покоління. Презентацію нового позашляховика обіцяють у травні 2024 року.

У концепту трохи нахилена вперед радіаторна решітка з діагональним смугами у вигляді шеврону, що сходяться до нового тривимірного логотипу марки. Уздовж передньої кромки капоту, у тому числі й над решіткою радіатора, проходить смуга анімованих денних ходових вогнів у стилі «клавіш фортепіано». Аналогічно оформлені й задні ліхтарі, що простяглися на всю ширину кузова. В Infiniti кажуть, що маленькі горизонтальні смуги в них нагадують захід сонця на хвилях, а сама анімація надхненна польотом пташки.

Довгий рельєфний капот переходить у завалене назад лобове скло. Безрамні двері тримають на собі «ширяючий» дах із парою рейлінгів. Вентиляційні отвори передніх крилах нагадують стебла бамбуку.

Кузов шоу-кара пофарбований у теплий сріблястий відтінок. Залежно від освітлення шестишарове лакофарбове покриття здається рожевим, світло-фіолетовим та навіть блакитно-сірим. Доповнюють «сутінковий» образ червоні акценти на спицях колісних дисків та значок «Monograph».

Інформації про силову установку шоу-кару компанія не надала. До травня 2024 року Infiniti має час подумати, що запропонувати новому флагману. Якщо все піде за планом, Infiniti QX80 нового, третього покоління вийде на ринок у 2025 році.

Читайте також:
Тест-драйв Infiniti QX55 Мабуть останній неелектрифікований новий Infiniti