X

Винайдено революційне колесо для автомобіля (+ВІДЕО)

Инженер из Канады Уильям Лиддиард разработал инновационное решение, которое позволяет передвигаться автомобилю боком, без поворота колес.

https://www.youtube.com/watch?v=J-TOV-NBD70

Канадський інженер Вільям Ліддіард винайшов революційне колесо для свого компактного двухдверного седана Toyota Echo. Відеоролик, що показує роботу експериментальної машини набрав на YouTube вже понад півтора мільйонів переглядів. Ноу-хау його роботи в тому, що автомобіль пересувається боком і просто розвертається на місці без повороту керованих коліс.

В анотації свого винаходу Ліддіард пояснив, що на автомобілі він прорахувався з передачею крутильного моменту на шини, внаслідок чого той рухається з невеликою швидкістю. Як зазначив канадський Кулібін, його колеса підходять до будь-якої моделі автомобіля і кріпляться такими самими болтами, як будь-які інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль навчили стискатися і рухатися крабом (+ВІДЕО)

Колеса його можна використовувати в будь-яких погодних умовах. А самі шини виконані зі звичайної гуми. Докладну конструкцію інноваційного колеса тримають у секреті. На сьогодні винахідник Вільям Ліддіард шукає спонсорів для того, щоб довести конструкцію колеса до досконалості, а згодом, можливо, і до виробництва справа дійде.

 

Винайдено революційне колесо для автомобіля