X

Яким буде новий Nissan Juke?

Итальянские дизайнеры из OmniAuto нарисовали эскиз возможного внешнего вида популярного кросовера Nissan Juke.

Першопрохідник нового класу В-SUV і улюбленець багатьох жінок Nissan Juke завдяки своєму неординарному дизайну має доволі свіжий вигляд і через шість років після початку виробництва. Але у 2017 році його замінять моделлю нової генерації. Вже зараз відомо, що Juke матиме спільну платформу з новою Micra.

Сумною новиною для багатьох шанувальників стала звістка про те, що новий Nissan Juke попрощається з округлими формами і отримає більше граней, вважають в італійському дизайнерському ательє OmniAuto. Вони мають намір надати автомобілю стилістику концептуальної моделі. Новий Nissan Juke, найімовірніше, складатимуть на британському заводі в Сандерленді.

Серед елементів, які, на думку італійців, Juke візьме з концепту Gripz, – решітка радіатора у формі літери «V». Фари залишаться багаторівневими, але без круглих елементів. Фірмова ручка в куточку задніх дверцят, найімовірніше, залишиться від нинішнього Juke. Загалом форма кузова має бути не такою екстравагантною, як у Juke першої генерації. А от платформа залишиться та сама, яку використовують для нових Nissan Micra, Renault Clio, Captur і другого покоління нового Dacia Duster.

Із чуток, модель отримає своєрідну «чорну скриньку» на борту, яка стежитиме за манерою їзди водія і зможе мінімізувати витрати власника на страховку.

За іншими джерелами, у Nissan Juke, окрім версії з ДВЗ, буде гібридна (електромотор плюс бензиновий двигун потужністю 109 к.с.) або навіть електрична, в якій використають елементи від електромобіля Leaf.