X

Китайський електричний гіперкар зняли на Нюрбургрингу

Компания NextEV обещает сделать китайский электрический гиперкар самым дорогим и самым быстрым. По свежим фото с Нюрбургринга можно оценить внешность новинки

Дебют надшвидкого електричного гіперкара заплановано на 21 листопада, а поки що NextEV проходить тестування на різних треках. Тут автомобіль навіть без захисного камуфляжу. А це означає, що в компанії вирішили навмисне не прикривати його. Найімовірінше, китайці знімають промо-відео.

Як видно з фотографій, китайський електричний гіперкар має самобутній і доволі незвичний вигляд. Спереду машина виділяється вузькими фарами, а ззаду – «качиним» антикрилом значних розмірів.

Очікується, що найшвидший електромобіль NextEV з’явиться у продажу з 1360-сильною силовою установкою. За попередніми даними, автомобіль може розганятися до понад 300 км на годину і розвивати 100 км/год за 2,5-2,7 секунди.

Незважаючи на китайське походження, марка NextEV складатиме свої електромобілі в Британії. Принаймні, найшвидший електричний автомобіль. До речі, анонсована ціна електро-гіперкара – $1,5 мільйона!