X

Китайський електромобіль Lynk & Co представлено в Берліні

На презентации нового китайского бренда Lynk & Co в Берлине представили не только кроссовер Lynk & Co 01, но и электрический концепт-кар.

Китайський електромобіль Lynk&Co також спільно створили фахівці Geely та Volvo. Як і кросовер Lynk&Co 01, він використовує розроблену шведами платформу СМА.

Електрокар Lynk&Co відрізняється стрімким дизайном з короткими звісами кузова, а всі чотири його двері піднімаються вгору. Як передня, так і задня оптика – світлодіодна, а дах – повністю прозорий.

Центральні стійки даху в седана відсутні, що полегшує доступ у салон. Всередині встановлено чотири окремих сидіння. У Lynk&Co віртуальна панель приладів і великий сенсорний дисплей на центральній консолі.

Характеристики седана не оголошено, але відомо, що його електромотор незабаром з’явиться на серійній моделі Lynk&Co. Китайські електромобілі з’являться в Європі через кілька років.

Концептуальний седан Lynk&Co не стане серійним, але визначить розвиток дизайну нової марки. Окремі його деталі використовують у майбутній чотиридверній моделі.