X

Китайці створили клон Porsche Macan

Компания Zotye (КНР) готовит к выпуску новую модель своей премиальной линейки Damy. На этот раз объектом вдохновения китайцев стал Porsche Macan.

Китайська компанія Zotye, що відома в Україні трьома своїми моделями, задумала вийти в преміум-сегмент. Для цього вона створила новий суббренд – Damai, повідомляє carnewschina.

У розпорядженні редакції з’явилися шпигунські знімки майбутньої моделі Zotye Damai X7 SUV. Ця модель є другим автомобілем суббренду Damai. Перший, незважаючи на назву Х5, був дуже схожим на Volkswagen Tiguan.

Англійською назва Damai читається як Damy (дамай). Цю назву розміщено на передній і задній панелі автомобіля.

Найбільше на Porsche Macan майбутній Zotye схожий ззаду і в салоні.

Інтер’єр добре скопійований, в ньому багато шкіри та дерева. В центрі торпедо – великий сенсорний екран, оточений блискучими повітроводами. Рульове колесо з обрізаним знизу ободом.

Zotye планує встановлювати два види двигунів – 1,5-літровий турбований потужністю 150 к.с. і 2,0-літровий турбо потужністю 190 к.с. Традиційно для китайських машин, мотори в минулому житті мали трилисник Mitsubishi. Коробки передач – п’ятиступінчаста механічна або шестиступінчаста DCT.

Zotye Damai X7 SUV буде доступний як в п’яти-, так і в семимісній модифікації. Вартість на китайському ринку варіюватиметься від 120 до 150 тис. юанів ($18,3-22,9 тис.).