X

Кросовер Lamborghini Urus помітили в камуфляжі

Уже не первый год итальянцы разрабатывают кроссовер Lamborghini Urus. Но до сих пор нет информации, каким же будет внедорожный Ламборгини

Спочатку планувалося, що серійний кросовер Lamborghini не буде відрізнятися від концептуального Urus. Але потім керівництво марки заявило про розробку найшвидшого кросовера з нуля, без орієнтації на прототип.

Днями редактор журналу Top Gear Роуен Горнкасл сфотографував в аеропорту Мюнхена загадковий кросовер у камуфляжі. Увагу Роуена привернула стрічка на передній частині автомобіля з написами «Lamborghini».

На думку автожурналіста, це тестовий мул Lamborghini SUV, в основу якого ляже платформа, яка використовується на нових Audi Q7 і Bentley Bentayga. Судити про зовнішність майбутнього позашляховика Ламбо за закамуфльованим тестовим екземпляром точно немає сенсу. Але вже можна припустити, що передок серійного Urus буде виконано у дусі однойменного концепту.

За останніми даними, товарний Lamborghini Urus дебютує наприкінці 2017 року, старт виробництва – 2018 рік.

Ламборгіні Урус (а не Ламборджині Урус!) стане першим автомобілем італійської марки з турбованим двигуном. Згідно з попередньою інформацією, мотор спортивного позашляховика матиме об’єм 4 л, потужність – близько 600 к.с.