X

Mercedes-Benz Vision Duet показав якими будуть автономні машини майбутнього

Новый концепт Мерседес призван в полной мере продемонстрировать перспективы будущего, в котором, кажется, мы будем передвигаться совсем по-другому

Автором цього футуристичного купе став Люджі Гуанг, випускник коледжу дизайну з Пасадени, штат Каліфорнія. Mercedes-Benz Vision Duet — не що інше, як концепт автомобіля з п’ятим рівнем автономності. Створений Люджі гранд-турер пропонує новий погляд на екстер’єр і інтер’єр автомобілів марки.

Гуанг вважає, що в еру автономних транспортних засобів їхні власники зможуть займатися звичними справами під час їзди. Це означає, що потреба в водійському і пасажирському сидіннях відпаде. Їхні місця займуть стіл у центрі кабіни і кілька посадкових місць.

Під час стоянки і паркування скляний дах Mercedes-Benz Vision Duet зможе від’їжджати назад. Таким чином можна буде скористатися третім, розміщеним у передній частині кріслом. Створюючи рендер автомобіля, автор надихався дизайном прогулянкових човнів (про це свідчить компонування сидінь).

Зовні гранд-турер не схожий на жоден із представлених раніше Мерседесів. Спереду автомобіль прикрашає стилізована “золота” радіаторна решітка з логотипом марки. Встановлення електромотора дало змогу зробити передній звис максимально коротким. Передня і задня оптика виконана у вигляді світлодіодних смуг. Також привертають до себе увагу гладенький задній бампер і аеродинамічні колісні диски.

Читайте також:
Вихід нового электрокросовера Mercedes-Benz EQA перенесли