X

Перший електромобіль Skoda розсекречено до прем’єри

Серийный купе-кроссовер Skoda появится в 2019 году и будет производиться в Китае.

Представлено перші тизери концепт-кара Skoda Vision E. Купе-кросовер Шкода представлять у квітні на автосалоні в Шанхаї. За попередніми даними, це буде ще й перший електромобіль Шкода, нехай і концептуальний.

Судячи з перших зображень, нова Skoda Vision E  відрізнятиметься стрімким профілем з похилим дахом і високою віконною лінією.

Серійне позашляхове купе Skoda раніше підтвердили представники чеської марки. Відомо, що нова модель з’явиться у 2019 році і буде використовувати агрегати Skoda Kodiaq. Найімовірніше, її  оснащуватимуть бензиновими і дизельними двигунами з турбонаддувом об’ємом 2,0 л. Виробництво налагодять в Чехії та Китаї.

Також відомо, що серійний електромобіль Skoda з’явиться у 2020 році. Поки що незрозуміло, чи буде це модифікація купе-кросовера Skoda Vision E або чеська марка підготує повністю інший електрокар.

Утім, є велика ймовірність, що серійна Skoda Vision E отримає гібридну силову установку, що складається з бензинової турбованої четвірки і електромотора сумарною потужністю 218 к.с. Її запозичать у Volkswagen Passat GTE.