X

Піввіковий пікап Ford F-100 перевели на електротягу

Приобрести такой концепт не получится

На початку листопада в Нью-Йорку (США) відбудеться фестиваль тюнінгу SEMA. Світові автовиробники готують до цієї події неймовірні автомобілі. Не залишився осторонь і Ford, який має намір продемонструвати унікальний шоу-трак.

Рестомод побудували на базі рамного пікапа Ford F-100 1978 року випуску і оснастили двомоторною електричною силовою установкою від Mustang Mach-E GT Performance Edition. Вона забезпечує пікапу повний привід і 480 к. с. потужності. Крутний момент становить 860 Нм. Крім трансмісії, концепт, який отримав приставку Eliminator в назві, відрізняється від базової версії унікальним кольором кузова Avalanche Grey і 19-дюймовими алюмінієвими колісними дисками, взутими в шини Michelin Latitude Sport.

У салоні встановлено кермове колесо, цифрова приладова панель і мультимедійна система з великим екраном від Mach-E. Центральна консоль і сидіння, оздоблені шкірою рослинного дублення, також використані сучасні. В ролі декору виступили алюмінієві вставки. У продаж такий пікап не надійде, а ось “коробковий” двигун придбати можна. Його вартість становить 3900 доларів.

Читайте також:
Производитель одежды выпустил рестомод на базе Jeep CJ-8 Scrambler