X

Стильний родстер BMW повністю розсекретили до прем’єри (фото)

На виставці класичних автомобілів Concorso d’Eleganza Villa d’Este, що проходитиме в Італії з 24 по 26 травня, компанія BMW має намір презентувати свій новий родстер під назвою Skytop. Утримати новинку у секреті виробнику не вдалося. У мережу злили її офіційне відео.

Відомо, що BMW Skytop дебютує як концепт. Наразі невідомо, чи буде це разове дизайнерське рішення, чи модель отримає серійну версію. Судячи з відео, родстер поєднує класичний стиль із сучасними елементами. У нього довгий ніс, фірмова рещітка радіатора, вузькі світлодіодні фари, загострений бампер і фактурний капот.

Корма візуально поділена на дві частини. Також увагу привертають вузькі смуги ліхтарів, два овальні патрубки вихлопної системи, інтегровані в бампер, та турбіноподібні колісні диски у ретро-стилі. Панелі даху авто знімні і, ймовірно, ховаються у багажник. Кабіна новинки від BMW оздоблена червоною шкірою.

Інформації про силову установку та продуктивність моделі немає. Її розкриють під час презентації. І тоді стане відомо, чи буде у Skytop серійна версія.

Читайте також:
BMW представив гламурний кросовер XM, натхненний Наомі Кемпбелл (фото)