X

Subaru представила електричне купе у стилі кіберпанк

Концепт Sport Mobility позиционируется исключительно как выставочная модель

Цього року Subaru привезла на Japan Mobility Show футуристичне електричне купе Sport Mobility. Концепт позиціонується як екологічно чистий транспортний засіб, на якому «приємно їздити будь-де, у будь-який час та у будь-яких умовах».

У «дводверки» довгий присадкуватий кузов у стилі кіберпанк. Злегка опущений «ніс» підкреслено з двох сторін подвійними смугами тонких світлодіодів. У нижній частині зяє «рот» центрального повітрозабірника. Величезні квадратні колісні арки здаються ще більшими за рахунок вигинів боковин. Оригінальні шестикутні колісні диски пофарбовані в колір декоративних вставок на кузові.

Закруглене лобове скло перетікає у бічне скління без сегментованих вікон. Таке рішення було застосовано у купе Subaru SVX 1990-х років.

Коротка задня частина кузова нагадує «качиний хвіст». По центру корми красується червоний напис Subaru. Під нижньою кромкою багажника видніються подвійні лінії світлодіодів.

Салон Sport Mobility не показали. Зі слів представника компанії, «заради задоволення від водіння» сидіння водія встановлено низько по центру кабіни.

Концепт Sport Mobility заявлений винятково як виставкова модель. У серію «дводверки» не піде, але може вплинути на майбутні моделі Subaru.

Читайте також:
«Заряджений» Subaru WRX повністю розсекретили до прем'єри (фото)