X

Toyota показала концепт універсального комерційного автомобіля

На рынке конкурент Ford Maverick и Hyundai Santa Cruz ожидается в 2027 году

Однією з прем’єр Міжнародного автосалону в Індонезії стала симпатична вантажівка Toyota Rangga, що налаштовується під потреби клієнта. Існуюча у статусі концепту, надалі він стане на конвеєр індинезійського заводу бренду. На ринку серійний Rangga з’явиться не раніше 2027 року.

Можливості свого багатофункціонального комерційного автомобіля Toyota продемонструвала на прикладі одразу кількох шоу-карів: Rangga Concept Mobile Cafe, Rangga Concept Ambulance, Rangga Concept EV Mobile Service та Rangga Concept Pace Car. Фактично, це універсальна платформа, що настроюється.

Toyota навіть оголосила в Індонезії конкурс візуалізацій Rangga, в якому можуть взяти участь усі охочі. Художникам необхідно просто налаштувати шаблони, надані компанією. На переможця чекає приз у розмірі 6500 доларів. Після запуску серійного виробництва Rangga, ці ескізи використовуватимуть для налаштування клієнтських автомобілів.

Жодних технічних подробиць про концепт Toyota не надала. Немає навіть габаритів моделі. Судячи з фото, це буде компактна вантажівка з дводверною кабіною.

Читайте також:
У наступника Ford Mondeo з'явилася гібридна 288-сильна версія

Як повідомляється, Toyota розглядає можливість виробництва пікапа на базі Corolla у США. У разі схвалення проєкту, він з’явиться не раніше 2027 року й конкуруватиме з Ford Maverick та Hyundai Santa Cruz.