X

У мережі з’явилися фотографії оновленого пікапа Toyota Hilux

Текущее поколение внедорожника Toyota Hilux получит обновленную версию. Об этом было известно давно, но сейчас у нас есть возможность посмотреть как эти изменения могут выглядеть

Одразу скажемо, що – всі зображення, які поки що є в нашому розпорядженні – неофіційні. Тому будьте готові, що оновлена Toyota Hilux може змінитися не так драматично. Хоча майбутній фесліфтинг і правда має доволі серйозно змінити зовнішній вигляд пікапа.

Читайте також:
Toyota представила новий кросовер на ім'я Yaris Cross: фото і характеристики

У всіх оновленнях проглядається зв’язок із моделлю Tacoma. Особливо це помітно в дизайні фар. Так, спереду можна помітити два можливих дизайни. Один (для моделей простіше) комбінує прості галогенні і LED-ліхтарі. А для люксових моделей передбачено тільки LED-оптику. Задні ліхтарі, схоже, повністю перейшли на LED, а от поворотники, ймовірно, залишаться галогенними.

На одному з рендерів також можна помітити три нових варіанти забарвлення – “емоційний червоний”, “синій” і “оксидну бронзу”. Також на різних зображеннях авто “стоїть” на різних дисках – легкосплавних 17- або 18-дюймових. У салоні нас також, найімовірніше, чекають деякі зміни.

Читайте також:
Появился пикап Toyota Tacoma 2016 года

Про масштаби фейсліфтингу свідчить і те, що оновлений Hilux стане трохи потужнішим. Йдеться про турбодизельний двигун об’ємом 2,8 літра. Залежно від коробки передач зараз цей мотор здатний виробляти 174 кінські сили і від 420 (механічна КПП) до 450 (автомат) ньютон-метрів.

Також з’явилася інформація, що у продажу з’явиться і модель GR Hilux. Це буде “заряджена” версія звичайного позашляховика з новим турбодизелем V6 під капотом. Також цей варіант пікапа буде оснащений модернізованою підвіскою, шасі та гальмами.