X

Volkswagen показав кемпер California «завтрашнього дня»

Официальная презентация концепта состоится в конце августа

Volkswagen опублікував зображення кемпер-вена California наступного покоління. Презентація новинки відбудеться на тематичній виставці Caravan Salon у Дюсселльдорфі, яка відбудеться з 23 серпня по 3 вересня. Цікаво, що зміну поколінь Volkswagen California переживає через 20 років після прем’єри першої генерації.

Шоу-кар із шильдиком California CONCEPT побудують на базі довгобазного Multivan. Його основне завдання — демонстрація дуалізму кемпер-вена. Він може бути автомобілем на кожен день та комфортним «будинком на колесах».

Судячи з ескізів, мінівен традиційно оснастять підйомним дахом, а в салоні облаштують кухню, спальню і всі інші елементи комфорту, включаючи систему «розумний будинок». Також новому Volkswagen California обіцяно сучасні технології. Наприклад, управління кліматом та освітленням з планшету. У кемпера першого покоління для цього використовується панель, вбудована в стельову консоль.

Уже відомо, що новинку укомплектують плагін-гібридною силовою установкою, тобто наступний Volkswagen California буде «розеточним» гібридом. Технічні характеристики агрегату, ймовірно, озвучать під час офіційної прем’єри.

Читайте також:
Volkswagen готує нову Jetta для китайського ринку