X

Відроджена BMW 8 серії отримала лазерні фари і кристали Swarovski

На конкурсе элегантности Concorso d’Eleganza Villa d’Este состоялся официальный дебют концепт возрожденного купе BMW 8 серии

Серійне купе BMW 8 серії з’явиться у продажу в 2018-му році і, найімовірніше, мало чим відрізнятиметься від представленого концепт-кара.

Провісник BMW 8 2019 модельного року отримав лазерні фари, а також карбонові деталі кузова та інтер’єру. Важіль КПП і селектор iDrive зробили з кристалів Swarovski.

Інтер’єр нової БМВ 8 також примітний повністю електронною приборкою і відсутністю традиційних кнопок (замість них – сенсорні клавіші).

Характеристики BMW 8 серії нового покоління поки що невідомі. Однак, є інформація про заряджену модифікацію M8. За попередніми даними, «емка» отримає 4-літровий твін-турбо потужністю 610-650 сил, який дасть змогу набирати першу сотню за 3,6-3,9 с.

Нагадаємо, майбутня БМВ восьмої серії замінить у модельному ряду шосту серію (її закріплять за 5 GT) і буде пропонуватися не тільки з трьома типами кузова: 2- і 4-дверне купе і кабріолет.

Передбачається, що ціна BMW 8 2019 буде на рівні 150 тисяч євро, а головним конкурентом новинки стане дводверний Mercedes-Benz S-класу.