X

Японці показали 552-сильний електрокар із регульованим дорожнім просвітом (фото)

Японська машинобудівна компанія THK, відома тим, що у 1970-х роках першою у світі розробила метод лінійного руху з рухомим контактом, презентувала свій перший електрокар з індексом LSR-05.

Новинка представлена ​​як концепт, але її мають намір відправити у серію. Електромобіль досягає в довжину 4995 мм, а ширина та висота становлять 1965 та 1530 мм відповідно. Він виконаний у формі крос-купе та отримав вузькі світлодіодні фари та задні ліхтарі, камери замість дзеркал заднього виду, розстібні задні двері та компактний дифузор на кормі.

Салон LSR-05 має дуже естетичний вигляд. У його оснащення увійшов величезний екран, який розтягнувся на всю ширину передньої панелі, кермо нестандартної форми і високу центральну консоль. Він також має систему ковзання сидіння. В обробці використана натуральна шкіра та дерево.

Читайте також:
Nissan показав електромобіль для любителів активного відпочинку (фото)

Купеподібний кросовер оснащений трьома моторами, два з яких встановлені у задніх колесах, а третій – на передній осі. Їхня сумарна віддача складає 552 к.с. Він може повертати всіма чотирма колесами під час руху. Також електрокар отримав підвіску з активним контролем рівня, здатної регулювати висоту дорожнього просвіту. Публічний дебют THK LSR-05 відбудеться цього року на виставці Japan Mobility Show, яка розпочнеться 25 жовтня.