X

Dacia презентувала базову версію Duster (фото)

Третє покоління кросовера Dacia Duster вийшло на ринок Європи, і лише тепер компанія розсекретила характеристики базової версії моделі.

Версія Expression виглядає набагато простіше за інших. Такий кросовер пофарбований у відтінок Arctic White, отримав кришки дзеркал заднього виду і дверні ручки із незабарвленого пластику, та чорні 16-дюймові сталеві колісні диски. Також встановлені спрощені бампери без сталевих накладок.

В оснащення салону увійшла аналогова панель приладів, а на місці екрана мультимедійної системи є заглушка. У цій ніші можна закріпити смартфон, на який встановити програму «Мультимедійна радіосистема Media Control» для Android та Apple. Це стане своєрідною заміною мультимедії. Ще є мультикермо та електричні склопідйомники, але тільки спереду.

Також в оснащення базового Duster входить кондиціонер з ручним керуванням, підігрів зовнішніх дзеркал, водійське сидіння, що регулюється по висоті, світлодіодні денні ходові вогні. До систем допомоги водієві входить розпізнавання дорожніх знаків, попередження про вихід зі смуги руху та круїз-контроль.

Dacia Duster Essential пропонується виключно з 1,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 100 к.с., який працює у парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач та системою переднього приводу. Як опція доступне заводське ГБО. Вартість такої версії стартує від 19 300 євро.

Читайте також:
Бюджетний Duster перетворять на брутальний пікап (фото)