X

Датчик зношування гальмівної колодки для своєчасної заміни деталі

Датчик зношування колодок – своєрідний індикатор, який повідомляє про досягнення критичної позначки фрикційного шару в планках гальма. Якщо раніше власникам автомобілів доводилося самостійно контролювати показник, завдяки впровадженню інновацій процес значно спростився. При цьому виробники випускають сигналізатори двох типів, поділяючи їх на механічні та електронні. Вони відрізняються місцем розташування на планці та принципом роботи.

Датчик зносу гальмівних колодок механічного типу простий за своїм виконанням та ефективний. Він працює наступним чином: коли фрикціон зітреться до мінімуму, встановлений сигналізатор стикається з диском. У ході взаємодії ви почуєте характерний брязкіт. Саме він вказує на те, що необхідно купити датчик зносу гальмівних колодок та виконати його заміну.

Електронні сигналізатори вважаються досконалішими. Особливість їх роботи така:

  1. При стиранні фрикціону сердечник стосується диска.
  2. Замикається контактний ланцюг.
  3. Світиться відповідний індикатор на панелі приладів.

Не ігноруйте процеси, які відбуваються під час експлуатації авто. Тільки так ви виявите неполадки в гальмівній системі та інших вузлах машини та зможете своєчасно придбати комплектуючі.

Купуйте датчик зносу гальмівних колодок в Україні з доставкою у всі міста

Купівля запчастин – завдання відповідальне. Це пов’язано з тим, що з підборі необхідно дотримуватися певних критеріїв. Наприклад, шукати тільки ті деталі, які призначені для конкретної марки та моделі машини. Також зверніть увагу на оригінальність виробів. Автозапчастини, створені перевіреними брендами, відповідають стандартам і мають вивірені розміри. Вони прослужать максимально довго через використання якісних матеріалів.

У нашому інтернет-магазині https://bestauto.com.ua/ ви можете замовити датчик зносу гальмівної колодки, вибравши оптимальний варіант з каталогу. На сайті запропоновані деталі для Audi, Mercedes, Infiniti, KIA та інших марок. При продажі виробів ними поширюється гарантія, що свідчить про високу якість.

Купуючи деталі на  https://bestauto.com.ua/datchik-iznosa-tormoznyh-kolodok, можете розраховувати на їх доставку. Ми відправляємо товар до Києва, Одеси, Львова. Але у вартість датчика зношування гальмівних колодок ціна транспортних послуг не включена. Якщо ж цікавить самовивіз, відправка кур’єром чи через таксі, то подібний привілей є у мешканців Запоріжжя, Дніпра.