X

Де знайти якісні б/в запчастини для японських марок автомобілів

Оригінальні нові запчастини для японських автомобілів можна замовити у компаніях, що спеціалізуються на постачанні з-за кордону. Це дорого і часто доводиться довго чекати на доставку, тому що потрібні деталі не завжди є в наявності. Багато власників японських авто шукають альтернативні варіанти для покупки б/в запчастин, щоб було швидко, вигідно та з гарантією якості.

Досвідчені автомобілісти рекомендують шукати потрібні запчастини на розбірках та дошках оголошень. Також можна замовити деталі з Польщі — це один із найшвидших варіантів доставки, якщо порівнювати з іншими країнами.

Кожен із цих способів має переваги, недоліки та особливості, на які потрібно звертати увагу, щоб придбати якісну деталь з помірним зносом і без дефектів.

Розбірки з б/в запчастинами

Вибирати потрібно великі розбірки, бажано з власним сервісом, щоб можна було на місці перевірити деталі на працездатність. Також важливо, щоб сервіс спеціалізувався на японських автомобілях — так ймовірність придбати вживану запчастину в хорошому стані набагато вища.

На таких розбірках зазвичай великий вибір якісних деталей, комплектуючих та аксесуарів з прозорою інформацією щодо реального зносу. Великі компанії дорожать своєю репутацією, тому надають сервіс високого рівня та дбають про те, щоб клієнти залишалися задоволеними та повертались знову.

Ще один плюс — великі розбірки надають необхідну документацію: накладну, рахунок-фактуру та гарантію. Якщо запчастина виявиться проблемною, її швидко обміняють на іншу або повернуть гроші.

Для покупки запчастин можна відвідати розбірку або оформити замовлення на сайті магазину. Така послуга є на розбірці Subaru, бернда, якій навіть подушкам безпеки дає друге, вже єкологічне життя. 

Дошка оголошень OLX

Це непоганий варіант для пошуку та купівлі запчастин для японських автомобілів. На сервісі багато пропозицій від компаній та приватних осіб, але бажано вибирати надійного продавця, особливо якщо йдеться про деталі, які складно візуально оцінити.

Якщо купувати через дошку оголошень, бажано вибирати продавця зі свого міста, щоби можна було при зустрічі оглянути запчастину. При замовленні з іншого міста потрібно подивитися репутацію продавця на OLX, щоб не потрапити на непорядного або шахраїв.

При отриманні рекомендується оглянути деталь на пошті і якщо вона не відповідає опису і якості, на місці оформити повернення.

Замовити з Польщі

Польща межує з Україною, тому доставка запчастин з цієї країни найшвидше і найприйнятніше за ціною. Сервісів, які займаються постачанням запчастин багато і серед них є надійні, з гарною репутацією. Тому перед вибором компанії краще не полінуватися порівняти умови постачальників та почитати відгуки про їхню роботу.

Потрібно врахувати, що при виборі такого способу знадобиться почекати, в середньому, 5-7 днів, доки товар куплять та привезуть до України. Залежно від вартості запчастини, потрібно внести передоплату у розмірі від 30% до 100%.

Висновок

Найшвидший, бюджетний і надійний варіант купівлі запчастин для японського автомобіля — великі розбірки. Там можна придбати деталі з гарантією якості та супроводжуючими документами.

Варіанти з дошками оголошень або замовлення з Польщі варто розглядати як альтернативні. У першому випадку немає гарантії відповідності запчастини заявленому стану та характеристикам, а у другому доведеться почекати, доки деталь доставлять з-за кордону.