X

Дебют кросовер Genesis GV80 в Україні

Довгоочікувана прем’єра на українському ринку – кросовер Genesis GV80. У цьому автомобілі зібраний солідний симбіоз сильних якостей: монументальна зовнішність, стильне внутрішнє оздоблення і безліч інноваційних  функцій, які роблять позашляховик повністю безпечним.

Дизайнерський кузов та стильні 22-дюймові диски гармонійно доповнюють преміальний зовнішній вигляд авто, а світлодіодні комбіновані задні фари підкреслюють його широкий силует.

Преміальність інтер’єру GV80 також підтверджує натуральна тонка шкіра та обробка елементів салону алюмінієм з малюнком G-Matrix.

GV80 – це поєднання безумовних переваг, головними з яких є: інтелектуальний круїз-контроль, а також високотехнологічна мультимедійна система з широкоформатним дисплеєм діагоналлю в 14,5 дюймів.

В Україні ця модель представлена ​​в єдиному екземплярі в автосалоні Vedanta Autо, де її можна не тільки побачити, а й протестувати. До речі, Vedanta Auto є першим в Україні автосалоном, який імпортував не тільки вищезгаданий кросовер, але і такі авто, як Hyundai Venue, Kia Mohave та Hyundai Palisade.