X

Дебютував серійний електропікап Ram 1500 REV (фото)

Трохи більше місяця тому на виставці CES марка Ram представила концепт нового електричного пікапа, який конкуруватиме з Ford F-150 Lightning. Серійна версія не забарилася. Її розкрили у рекламі «Супербоула».

Товарний варіант пікапа не ідентичний з концептуальною версією. Більше схожого у новинки з паливним аналогом. Він отримав стандартну форму кузова з витягнутою вантажною платформою та невеликою площею скління. При цьому оригінальну світлодіодну оптику і решітку радіатора із логотипом марки, що світяться, які були присутні на концепті і надають моделі сучасний стиль, зберегли.

Салон електричного пікапа також багато в чому повторює паливний 1500. У нього така ж передня панель з портретно-орієнтованим екраном мультимедійної системи. Третього ряду сидінь, судячи з розмірів кабіни, він не матиме. На жаль, технічні характеристики нового електромобіля в компанії не розкрили.

Читайте також:
Тюнери перетворили Ram 1500 TRX на справжнього шестиколісного монстра

Відомо лише, що Ram 1500 REV буде побудовано на новій платформі STLA Frame, створеній спеціально для електрокарів із рамним кузовом. Він зможе проїжджати на одному заряді до 800 км і підтримуватиме функцію швидкого заряджання. За 10 хвилин на станціях швидкого струму можна поповнити запас ходу до 160 км. У компанії заявили, що за буксирувальними можливостями новинка зможе перевершити конкурентів. Ram уже відкрив книги замовлень на електричний пікап. Аванс складає 100 доларів. Виробництво моделі розпочнуть у 2024 році.