X

Дешевше за таксі: як купити нову машину в Україні за 88 гривень на день

Придбання нового автомобіля з салону в Україні є доволі недешевим задоволенням. Принаймні так здається на перший погляд. Однак якщо розібратися, то насправді все трохи інакше. Міській людині, яка не має у власності машини, так чи інакше доводиться користуватися громадським транспортом або навіть вдаватися до послуг таксі, хоч і не часто. Все це трохи б’є по кишені і, ті суми, які на перший погляд здаються незначними, в кінці місяця випливають в доволі вагому цифру.

Починати, звісно,  завжди потрібно з малого. Саме тому в нашій країні, як і раніше, популярними є різні Daewoo Lanos, показники одометра яких вже буквально наближаються до нескінченності. Але можна піти і іншим шляхом, про який, на жаль, мало хто знає. Припустимо, у вас є 4000-5000 доларів, і ви вже конкретно вирішили витратити їх на придбання власного чотириколісного друга. Не поспішайте нести конверт на авторинок. За цю суму ви можете придбати новий автомобіль, на якому буквально навіть муха не сиділа.

А що далі? А далі ми платимо по 84 гривні на день. Це якраз еквівалентно середній вартості поїздки на таксі в Києві. При цьому в цю суму вже закладено КАСКО. Конкретно цю суму розраховано для Renault Sandero, однак за бажання, трохи збільшивши щоденний платіж, ми отримуємо Renault Duster лише за 130 гривень на день. Такий підхід до придбання автомобіля дає змогу чітко розрахувати свій бюджет, відштовхуючись від денного заробітку. Як ви бачите, не так вже й дорого в Україні коштують нові машини.

Обов’язково варто відзначити, що для більш детального розбору платежів і вартості існує навіть окремий бот, який розкладе по поличках все, що вам необхідно знати про свою нову машину. Вся інформація стосовно кількості платежів також присутня в цьому асистенті. Повірте, придбати нову машину в нашій країні ще ніколи не було так просто.

Отже, у нас є одразу 3 машини, і вам залишилося тільки клікнути на ту суму, яка вас влаштовує, щоб докладніше дізнатися про пропозицію: