X

Дилер Kia почав продавати McLaren і Lamborghini

Автоэкзотика стала привычным делом наряду с модельной линейкой корейской марки

Один із дилерів Kia в Нью-Джерсі – (США) – Kia of Riverdale — прославився завдяки продажу дорогих екзотичних автомобілів поряд зі звичною модельною лінійкою марки. Це дало змогу власнику центру Джеремі Рошелю “оживити” бізнес, оскільки покупці не відчувають тиску. Вони просто приходять подивитися доступний автомобіль, і неначе між іншим бачать  дорожчі.

Зараз салон пропонує кілька Lamborghini, чотири McLaren, стільки ж автомобілів Porsche, п’ять BMW M-серії, сім Audi RS, два суперкари Nissan GT-R і Tesla Model S Plaid. Це далеко не весь перелік. Окремо можна відзначити два Bentley, Maybach і Lamborghini Aventador SV.

При цьому чоловік повністю задоволений своєю цільовою спеціалізацією — автомобілями Kia. Він зазначає, що його партнери обрали продаж автомобілів інших марок — Nissan, Mitsubishi і Volkswagen. Рошель і ще два його партнери перебувають у різних містах. Це дало їм змогу охопити ще більше потенційних покупців різних вікових груп і достатку. Крім того, вони постійно обмінюються доступними автомобілями, оскільки їх продаж – це 20 відсотків щомісячного обороту.

Деяким клієнтам може здатися, що колекція екзотичних автомобілів простоює в автосалоні для привернення уваги, але це не так. Вони мають попит і регулярно знаходять нових власників. При цьому чоловік зазначає, що продаж автоекзотики нічим не відрізняється від продажу Kia.

Багато дилерів, що спеціалізуються на продажу дорогих автомобілів, свідомо сприймаються покупцями як недоступні. Останні просто обходять їх стороною. З автосалоном Джеремі Рошеля все зовсім навпаки.

Чоловік запевняє, що Kia of Riverdale продає автомобілі, які попередньо перевіряють фахівці. Після цього їх виставляють на продаж. Ба більше, в його салоні є технічний фахівець Lamborghini.

Читайте також:
Найден «призрачный» дилерский центр с кучей бесхозных автомобилей