X

DSG по-корейськи: Hyundai оснастив Veloster N новою 8-ступінчастою коробкою

Спортивний підрозділ компанії Hyundai представив наступне покоління хот-хетча Veloster N. Рестайлінгова модель обзавелася новою восьмиступінчастою коробкою передач із подвійним зчепленням. В результаті крутильний момент 2,0-літрового чотирициліндрового турбодвигуна збільшився на 7% і досяг 377 Нм. При цьому віддача мотора залишилася колишньою – 250 к.с. у базовій версії і 275 к.с. у Performance.

Крім того, трансмісія оновленого Veloster N обзавелася новими функціями і софтом. Зокрема, системою N Power Shift( NPS), яка активується за 90% відкриття дросельної заслінки і добирає ідеальний час для переходу на наступну передачу, а також функцією N Track Sense Shift( NTS), що перемикає таймінги на трекові.

Також Hyundai Veloster N отримав мультимедійну систему із 8-дюймовим дисплеєм, аудіосистему JBL і розширену систему безпеки SmartSense з функцією утримання в смузі руху, запобігання зіткненням, контролю дальнього світла і моніторингу сліпих зон. В оснащення автомобіля увійшли нові спортивні сидіння N Light, оздоблені алькантарою і важать на 2 кг менше стандартних.

У Південній Кореї оновлений хот-хетч з’явиться наприкінці квітня, а на інших ринках буде доступний у найближчі кілька місяців.