X

ДТП вартістю 330 тисяч доларів на яку боляче дивитися (фото)

Водитель 720-сильного суперкара Ferrari 488 Pista отделался испугом

Гучна ДТП сталася на одній зі швидкісних автомагістралей у Польщі. Там внаслідок події був повністю знищений Ferrari 488 Pista. Автомобіль відремонтувати вже не вдасться, а от водієві пощастило куди більше — він відбувся переляком.

На знімках з місця події видно, що суперкар не зміг зупинити навіть відбійник. Його в буквально сенсі погнуло, а автомобіль через свій невеликий “зріст” прослизнув під ним. В результаті чого у Феррарі розбитий передок, лобове і заднє скло, а також пом’ятий дах.

Причиною аварії за участю 720-сильного суперкара називають погодні умови, але не виключена і вина самого водія. За деякими даними, дорога на ділянці автомагістралі S10 виявилася занадто слизькою, а швидкість Pista — високою. Через що водій втратив керування автомобілем і вилетів у кювет.

Суперкар вартістю 330 тисяч доларів уже не відремонтувати. Найімовірніше його спишуть на брухт. Але є невелика ймовірність, що 3,9-літровий Twin-Turbo V8, що видає 720 к.с. і 770 Нм крутильного моменту, все-таки відновлять.

Читайте також:
Новий суперкар Ferrari Enzo розбили під час тест-драйву: фото