X

Два автомобілі Ferrari одночасно розбилися об один паркан (відео)

В отличие от суперкаров, водители серьезно не пострадали

4 березня 2023 року в Італії, у місті Озимо сталася подвійна ДТП. Можливо, вона так і залишилася б інцидентом місцевого значення, якби не учасники — два суперкари Ferrari.

Як повідомило Italy 24 News, аварія сталася близько полудня. Офіційну причину зіткнення поки не оголошено. Але, як видно на записі з камери відеоспостереження, автомобілі рухалися із явним перевищенням швидкості й банально не вписалися у поворот. Обидва зупинилися від удару об бетонну огорожу. І якщо перший (червоний) Ferrari просто з’їхав з дороги, то другий (синій), перш ніж зіткнутися із парканом та спалахнути, злетів у повітря.

Як повідомляється, незважаючи на сильний удар, який супроводжувався «феєрверком» шматків автомобілів, що розлітаються у різні боки, водії серйозно не постраждали. На відео видно, як із червоного автомобіля виходить чоловік та оглядає місце події. У цей час за кілька метрів від нього палає синій суперкар і, судячи з усього, відновити його вже не вдасться.

Обох водіїв доправили до лікарні Дорік у Торретті. Поціновувачами швидкої їзди виявилися голландець та бельгієць, які приїхали у відпустку до друзів, що проживають у регіоні Марка на сході Італії. У якому із автомобілів знаходився кожен із них, належить з’ясувати поліцейським.

Читайте також:
В Україні помітили Ferrari зі снігоприбиральним відвалом